KEPUTUSAN PEMENANG SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM

Selasa, Disember 29, 2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pembaca budiman. Terima kasih kerana singgah blog Eza Boom Boom dengan senyuman. Manisnya muka awak yang tengah senyum itu 😊.

Seperti yang dijanjikan, keputusan untuk mengetahui siapakah pemenang-pemenang Segmen Pencarian Bloglist Letopss by Eza Boom Boom akan terjawab dalam entry malam ini. Sementara itu, bagi meredakan debaran yang semakin terasa, Eza ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada para peserta yang sudi meluangkan masa untuk menyertai segmen Eza. Thank you so much! Makseh gilak-gilak (Dalam bahasa Sarawak)!

Untuk makluman semua, segmen ini berlangsung selama 15 hari dengan objektif utama segmen seperti yang berikut:

  • Sebagai tanda kesyukuran dan kegembiraan Eza kembali ke dunia blogging semula. 
  • Mempunyai senarai bloglist di sidebar untuk memudahkan aktiviti BLOGWALKING

Tanpa melengahkan masa lagi, Eza nak umumkan terlebih dahulu pemenang-pemenang bagi KATEGORI 1: ENTRY YANG POSITIF & KREATIF 

Hadiahnya adalah berupa wang tunai yang akan dipindahkan secara online banking:
  • Tempat Pertama dimenangi oleh PESERTA NOMBOR 16 - RM30
  • Tempat Kedua diraih oleh PESERTA NOMBOR 21 - RM20
  • Tempat Ketiga menjadi milik PESERTA NOMBOR 6 - RM10 
Para pemenang bagi Kategori 1 dimohon untuk menghantar maklumat seperti Nama Penuh, Nombor Telefon dan Nombor Akaun Bank untuk pemindahan duit kemenangan ke akaun bank korang dengan kadar yang segera. 

Seterusnya pula adalah pengumuman keputusan pemenang-pemenang segmen bagi KATEGORI 2: LUCKY PARTICIPANTS. Pemenang ditentukan dengan menggunakan aplikasi random number generator. Oleh itu, semua peserta yang join ada peluang untuk menang. Hadiahnya adalah:
Tiga pemenang tersebut adalah:


PEMENANG 1: PESERTA NOMBOR 11
PEMENANG 2: PESERTA NOMBOR 22
PEMENANG 3: PESERTA NOMBOR 24

Para pemenang bagi Kategori 2 dimohon untuk menghantar maklumat seperti Nama Penuh, Nombor Telefon dan Alamat untuk tujuan pengeposan Planner Book 2021 korang ke email Eza di alamat nurpaejahs@gmail.com dalam kadar yang segera. 

SEMUA BLOG peserta yang menyertai segmen ini, akan DISENARAI dalam bloglist Eza selama enam bulan iaitu sehingga 30 Jun 2021. InsyaAllah, next time Eza akan buat lagi segmen/contest/giveaway untuk para blogger sekalian. 

Keputusan adalah muktamad. Kalah dan menang adat kehidupan. Kepada yang menang, syabas dan tahniah diucapkan. Manakala, yang menanggung kekalahan cuba lagi di lain kesempatan ya. Eza doakan semua pembaca budiman termasuk Eza sendiri akan dimurahkan rezeki melimpah ruah seluas lautan China Selatan (South China Sea). 

Selesai sudah keseluruhan SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM. Alhamdulillah sangat. Terima kasih Allah yang selalu memberi ilham dan rezeki berpanjangan. 

Sekian, terima kasih. 

33 ulasan

  1. Tahniah kepada pemenang.
    Hehe kena tengok nombor.

    BalasPadam
  2. Alhamdulilah..Cuya dah emel..terima kasih :)

    BalasPadam
  3. Alhamdullah.. Naim dah emelkan.. :) Terima kasih

    BalasPadam
  4. Astaga.. macam sik cayak jak ada blog kmk di sia! antara yg bertuah duhal.. alhamdulillah.. x sangkaaa

    by the way.. tahniah jugak kepada semua yg bertuah di semua kategori di akhir tahun 2020 ni.. apapun kita semua adalah pemenang.. thank you eza boom boom cakkk... hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah ktk!!!!! :) Makaseh gilak support ok! :)

      Padam
  5. Tahniah kepada semua pemenang...🥰

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah selesai segmen. Terima kasih :)

      Padam
  6. Tahniah kepada pemenang....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah selesai segmen. Terima kasih :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Alhamdulillah selesai segmen. Terima kasih :)

      Padam
  8. Waahhh tahniah kepada mereka yang terpilih!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah selesai segmen. Terima kasih :)

      Padam
  9. Alhamdulillah tersangkut juga nama mama di situ. yeehuuu hihi gumbira hati. tqvm ye eza satgi mama bagi detail

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah Mamapp! :) Terima kasih tau support segmen Eza!

      Padam
  10. Balasan
    1. Alhamdulillah selesai segmen. Terima kasih :)

      Padam
  11. Tahniah semua pemenang..yeay ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah selesai segmen. Terima kasih :)

      Padam
  12. Alhamdulillah, wow bestnya dapat hadiah...
    Terima kasih Eza... semoga terus maju jaya ya :)

    Tahniah juga buat semua pemenang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah As. Hihi. Thank you sangat support segmen Eza ya!

      Padam
  13. Tahniah kepada semua pemenang! :)

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah Kak Nur selesai segmen. Terima kasih :)

    BalasPadam
  15. Tahniah kepada semua pemenang! :)
    Thn depan saya cuba lagi.

    BalasPadam
  16. tahniah kepada semua pemenang yg terpilih :)

    BalasPadam
  17. Tahniah kepada semua pemenang :)

    BalasPadam

Jemput komen. Jangan malu-malu.