Giveaway Sii Nurul - #EzaJoin

Ahad, Januari 24, 2021

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Cepat-cepat Eza nak join Giveaway Sii Nurul ni tanda sokongan. Orangnya sangat helpful bila kita bertanya perihal blog. Nice young lady! Semoga semakin berjaya dalam dunia blogging. Eza kena banyak belajar lagi ni dari Blogger Sii Nurul ni. InsyaAllah, jika diizinkan Allah akan berjaya juga mengikut jejak langkah beliau. Sama-sama kita doakan. Hihik. 

Syarat mudah sangat. Macam biasa kena follow blog Sii Nurul dan blog kedua beliau. Follow Facebook page Sii Nurul. Itu je. siap! Nak join sekali, tekan banner bawah ni ya. 

Ok done, happy blogging semua! Till then. 

23 ulasan

  1. Lumayan hadiah. Semoga terpilih.

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen Eza. Semoga ada rezeki Eza menang. Aaminnn

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen kak. Naim pun rasa nak join gak haha

    BalasPadam
  4. Terima kasih sudi support giveaway ini :)
    Semoga dimurahkan rezeki selalu~

    BalasPadam
  5. Wahh good luck! All the best!!

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum, hai.. salam singgah daripada giveaway yang sama.. Best of luck to you..

    https://www.shikinrazali.com/2021/01/giveaway-sii-nurul.html

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum dan hai.. salam perkenalan daripada giveaway yang sama..

    https://www.ibucida.com/2021/01/giveaway-sii-nurul.html

    BalasPadam
  8. KG singgah d sini dr GA yg sama

    BalasPadam
  9. KG singgah d sini dr GA yg sama

    BalasPadam
  10. Done follow awak sekali masukkan dlm bloglist

    Dr segment yg sama
    https://www.opzzpinky.com/2021/02/giveaway-sii-nurul.html

    Gud luck

    BalasPadam
  11. goodluck! dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  12. hi. singgah drp giveaway yg sama. hehe

    BalasPadam
  13. jalan menyinggah dari segmen yang sama. good luck!

    BalasPadam
  14. Hi. Myra datang dari segmen yang sama. Good luck ya.

    BalasPadam
  15. *knock knock*

    Dropping by to say hi and ended up following too. :)
    I enjoy the read on the tips for giveaway though won't be doing a giveaway anytime soon.

    All the best for this segmen!

    Visiting from https://sleekandpump.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. good luck datang dari GA sama

    BalasPadam
  17. Terima kasih kerana sudi join giveaway ini.. Pemenang telah diumumkan. Boleh semak di entri ya ~
    https://www.siinurul.com/2021/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway-sii.html

    BalasPadam

Jemput komen. Jangan malu-malu.