My First Giveaway by Blog Sal - #EzaJoin

Friday, January 08, 2021

 Assalamualaikum semua. Salam sejahtera para pembaca sekalian. 

Hari Jumaat yang mulia ni Eza nak join first giveaway daripada blog Sal. Cik/Puan Sal ni selalu jugak singgah blog Eza tinggalkan komen-komen. Terima kasih tau awak sudi singgah blog Eza ni. Ini merupakan first giveaway beliau secara solo. Jomlah sama-sama support dan join ya kawan-kawan. Syarat simple dan mudah sangat. Nak join, click je banner bawah ni ya 😍

Eza dah join, korang bila lagi? Harap bertuahlah dapat hadiah dari Cik/Puan Sal nanti. Sebab Eza ni jarang bertuah kalau ada lucky draw. Haha. So, sama-sama kita doakan. Agitchewww...

Okaylah, till then. 💕

19 comments

  1. goodluck eza.. cida pun nak join :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana menyertai Giveaway by Blog Sal. Nombor penyertaan anda adalah 1 . Semoga berjaya!

    p/s: By the way, saya masih Cik, tapi umur dah Puan. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana menyertai Giveaway by Blog Sal. Nombor penyertaan anda adalah 1. Semoga berjaya!

    p/s: By the way, saya Cik, tapi umur dah Puan. Hehe. Thanks join and support ye Eza,

    ReplyDelete
  4. Semoga ada rezeki Eza menang giveaway Sal. Aaminn

    ReplyDelete
  5. semoga ada rezeki.. nina pun tak join lg

    ReplyDelete
  6. Salam Eza.KakYa singgah sini dari GA yang sama. Good luck. DONE FOLLOW #75

    ReplyDelete
  7. Singgah BW dari segmen yang sama :)

    https://www.azhafizah.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, hai.. singgah di sini dari giveaway yang sama.. Best of luck to you.. Semoga ada rezeki..

    https://www.shikinrazali.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

    ReplyDelete
  9. Semoga ada rezeki Eza join giveaway ni. Good luck, ye. :)

    ReplyDelete
  10. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal_17.html

    ReplyDelete
  11. Tahniah kerana terpilih sebagai salah seorang pemenang GA by Blog Sal. Mohon emailkan alamat dan nombor telefon untuk urusan pengeposan hadiah ke salbiahm85@gmail.com. Thanks a bunch!

    ReplyDelete

Jemput komen. Jangan malu-malu.