Thes's Love Giveaway - #Ezajoin

Tuesday, February 09, 2021

Hi korang. Hari ni Eza nak join Giveaway daripada rakan blogger. Syarat mudah je, simple omputih kata. 

  • Follow blog - Done 
  • Follow IG Account - Done
  • Comment blog - Blog sangat kemas. Concept minimalist. Less is more orang kata. Sejuk mata tengok, senang nak baca. Eza ikutkan hati nak jugak blog design ala-ala begitu, tapi tak reti. Ilmu hias blog macam ni je la. Itupun try and error tengok tutorial blog orang. Mana yang jadi itulah yang dikekalkan. Mana yang failed, Eza try lagi next time. So, keep it up tau awak! 😍 Happy blogging!
  • Nak join sekali, click je banner warna merah jambu atas ni eh. Okay lah, Eza nak hantar penyertaan dah.
Till then. 😘

20 comments

  1. Best of luck Eza.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  2. Senang je GA dia. Good luck eza!

    ReplyDelete
  3. Jom semak pemenang sayang giveaway by syeeda saniey :
    https://syeedasaniey.blogspot.com/2021/01/pemenang-sayang-giveaway-by-syeeda.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen and good luck :)

    ReplyDelete
  5. Menarik! shida nk join juga lah eza!

    All the best!

    ReplyDelete
  6. good luck eza! thank you for joining <3

    su takdelah pandai mana pun nak main coding, blog tupun guna free blogskin yang sedia ada je. thank you again!

    ReplyDelete
  7. menyinggah sini dari segmen yang sama :D
    done follow jugak

    salam blogger!

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya dalam giveaway ni, Eza.

    ReplyDelete
  9. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki menang giveaway The's

    ReplyDelete
  10. hi Eza! I've update the 'Lovers Bloglist' and as for the winner, I'll try to announce it as soon as possible. Have a nice day~ =D

    p/s: kalau your blog takde dalam bloglist inform su eh!

    ReplyDelete
  11. hi eza! the winners had been announced! can check through the following link

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2021/03/winners-of-thess-love-giveaway.html

    ReplyDelete

Jemput komen. Jangan malu-malu.