Sunday, February 14, 2021

[TQ Post #2] Terima Hadiah Dari Rakan Blogger

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Kembali lagi kita dalam rancangan TQ Post kali kedua. Dapat hadiah lagi. Alhamdulillah. Mana nak dapat hadiah bergolek. Syukur sangat atas rezeki yang diberikan. Hadiah ini diberikan oleh rakan blogger Dunia Sebenar Shida. Siapa tak kenal bukan? Antara blogger yang lama jugak telah bertapak di dunia blogging.

Nak tahu macam mana boleh dapat hadiah ni? Korang boleh baca entry berikut:

ENTRI 1

ENTRI 2

Hadiah ini menjadi kenang-kenangan di kemudian hari. Lain kali boleh throwback. Eza nak create banyak lagi moment blogging selagi masih bergelar blogger. Dulu tak simpan pun kenangan tu semua. Sayang bila dikenang semula. So, simpanlah dalam blog siap-siap. Bila rindu boleh baca balik. 

Eza suka je blogging ni sebab dapat banyak baca cerita-cerita blog korang. Mengenali tanpa perlu menilai. Itulah yang paling best sekali. Baca entry sedih, sedih jugak lah Eza. Baca entry ada ilmu, bertambah juga ilmu Eza. Pendeknya, blogging memang sangat fun dan jadi hobi yang berfaedah untuk Eza. 

Inilah hadiah yang Eza dapat 😍:


Nice sangat kan dapat kalendar rona kebiruan. Kreatif dan praktikal. Eza boleh simpan di workstation Eza kat rumah ni. Terima kasih tau  Blogger Shida sudi kirim dan bagi Eza kalender ni. 

Sekian dahulu ya! Jumpa lagi 😘



11 comments:

  1. Betul itu menyokong, suka baca tulisan blogger.
    Selamat berhujung minggu.

    ReplyDelete
  2. Tahniah1 rezeki berblogging. Moga ukhuwah berpanjangan.

    ReplyDelete
  3. Betul. Suka baca blog sebab boleh kongsi pengalaman dan fikiran orang lain. Bak kata Eza, kita tak menilai sebab kita tak kenal pun diorang in real life. So baca dan ambil pengajaran dan pengetahuan

    ReplyDelete
  4. tahniah! Cuya pun dpt gk kalendar..hhehe

    ReplyDelete
  5. Memang best baca blog orang lain. Sebab macam2 benda kita boleh tahu

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Eza, dapat hadiah. :)

    ReplyDelete
  7. Sama-sama eza :)
    terima kasih sudi jd kawan alam maya saya <3
    jgn pernah jemu dtg blog shida lg ye :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah selamat sampai. Tahniah Eza, buat perhiasan workspace menarik tu :)

    ReplyDelete

Jemput komen. Jangan malu-malu.

TUAIAN MENJADI