Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6 - #EzaJoin

Saturday, March 13, 2021

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. 

Macam biasa Eza meneruskan tradisi di hujung minggu untuk melakukan hobi yang menggembirakan iaitu berblogging. Hari ni nak join Giveaway (GA) rakan blogger yang memang Eza dah follow before GA ini dianjurkan. Oleh itu, dengan hati yang tak berbelah bahagi Eza menyertai giveaway beliau. Yehaaaa!

Niat dari awal pagi tadi memang begini tau, haraplah ada blogger yang anjur segmen ke, GA ke, contest ke.. Sebab nak post entry sendiri macam kena edit segala gambar dulu. Hehehe. Lambat lagi nak publish entrynya. Ok la korang. Jemputlah join sekali. 10 hari je tau blogger anakomak6 ni nak lancarkan GA dia. Click je banner atas ni untuk terus ke entry GA beliau. Mari support sesama, moga ukhuwah kekal abadi. Gituuuuuu. 😍

Nama GA pun suka-suka, Eza pun suka sangat nak join. 💙💚💛💜💗

Happy weekend uolsss. 

15 comments

  1. Haha tq eza... Stay tune.. Nantikan siapa yg bakal bertuah.. Gud luck too��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga tuah tu berpihak kepada Eza 😂😂

      Delete
  2. good luck! insya-Allah kalau sempat su join juga

    ReplyDelete
  3. Goodluck and all the best! ;)

    https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete
  4. Semoga ada rezeki Eza menang GA penganjur. Aaminn :)

    ReplyDelete
  5. Good luck Eza... lawa header blog Eza...

    ReplyDelete
  6. Shida join juga! Good Luck ezza :)

    ReplyDelete
  7. yeayyy...... psstt bertuah tak tu? jom tgk result :p

    ReplyDelete
  8. dari GA yang sama. salam pengenalan :-)

    https://www.ibucida.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete
  9. jalan2 sini...

    https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete

Jemput komen. Jangan malu-malu.