Giveaway Buku Himpunan Kuih Muih Tradisional Etnik Melaka

Sunday, April 25, 2021

 Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Pagi-pagi ni Eza nak join lagi satu Giveaway. Menariknya hadiah yang ditawarkan adalah buku iaitu Buku Himpunan Kuih Muih Tradisionl Etnik Melaka. Syarat pun mudah sangat. Apa tunggu lagi tu guys, jom kita join. Sila click banner di bawah. Tamat pada 29 April 2021. Cepat join!

Eza sebenarnya sejenis manusia yang akan refer buku resipi bila masak benda yang tak selalu dimasak. Sikit-sikit belek buku untuk tengok bahan-bahan dan langkah masakan. Setakat ini Eza dah beli tiga edisi resipi buku masakan. That's why Eza berminat nak join giveaway ini. Mana tahu rezeki kan. Kita hanya berusaha. Ye dakkk?

Eza nak tag mana-mana blogger yang baca entry ni. Aci tak? Hehehe. Sama-sama kita support rakan blogger kita ni. 

Salam Ramadhan dan happy blogging you all!πŸ’›

10 comments

Jemput komen. Jangan malu-malu.