Happy Birthday Giveaway by Abam Kie

Saturday, May 22, 2021

 Assalamualaikum dan salam sabtu guys. 😍

Hari ni memang hari yang Eza patut update belog. Weekend saja mampu. Di kesempatan ini, Eza nak support giveaway rakan blogger. Melalui pembacaan tadi, penganjur birthday 19 Mei ya. Happy birthday Abam Kie! Didoakan agar dimurahkan rezeki melimpah ruah dan umur yang penuh keberkatan. Happy-happy selalu dengan keluarga tersayang ya!

If korang nak join jugak, just click banner kat bawah ni. Eza dah siap-siap backlink ke entry penganjur. 

Syarat semua Eza dah buat. So korang cepat-cepat lah join ya. Tarikh tutup pada 31 Mei nanti. Jom lah support sama-sama. Sekian, terima kasih!😄

11 comments

  1. Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi menyertai GA yang Abam Kie anjurkan. Nanti Abam Kie masukkan link blog tuan/puan di blog Abam Kie ye...

    ReplyDelete
  2. Good luck to you, Eza. :)

    ReplyDelete
  3. good luck ..singgah sini
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/05/happy-birthday-giveaway-by-abam-kie.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  5. singgah dari giveaway yang sama

    https://www.mialiana.com/2021/05/happy-birthday-giveaway-by-abam-kie.html

    ReplyDelete

Jemput komen. Jangan malu-malu.