Welcome back, Eza Boom Boom!

Sunday, May 16, 2021

 Assalamualaikum. Hi guys!

Setelah dua minggu tak update blog. Lama sungguh blog ini ditinggalkan tanpa khabar berita. Busy memanjang ya kebelakangan ni. Weekend pun turun kerja. So, kudrat tak larat nak melawat blog dan masa lebih banyak diberikan untuk aktiviti rehat. Korang apa khabar tu? Eza harap semuanya baik-baik sahaja di samping keluarga tersayang. Kita masih dalam fasa ujian pandemik COVID-19. Eza doakan semua orang agar sihat walafiat dan amalan norma baharu. Jangan trust sesiapa dalam isu kesihatan awam ni. Pastikan gunakan facemask, jaga kebersihan diri dan pastikan penjarakan fizikal. 

Eza nak update serba ringkas je untuk entry kali ni. Plan Eza nak buat entry raya, hari guru, pengalaman puasa dan sebagainya. So, korang kena stay tune tau untuk baca tulisan-tulisan Eza. Harapnya sentiasa sudilah untuk membaca nukilan diri ini yang sekejab timbul sekejab tenggelam. Tak usah dipertikaikan lagi, memang sah part-time blogger. 

InsyaAllah lepas ni nak blogwalking dahulu kat blog kawan-kawan. Terima kasih tau sudi singgah blog Eza ni. In case korang nak follow media sosial Eza Boom Boom yang lain, jemput click icon social media paling atas sebelah kanan. Situ je lah tempat Eza bersosial di alam maya. Andai ada kawan-kawan yang sememangnya mengenali Eza secara fizikal, media sosial peribadi Eza tidak aktif ya. Ada akaun yang dah deleted. Malas nak jaga banyak benda. Akaun media sosial peribadi yang masih ada pun atas urusan rasmi. Gituuu. So, korang boleh je interaksi dengan Eza dekat medium sosial media yang Eza ada share kat blog ini. 

Sekian dahulu, coret coret jari pada entry kali ni. Welcome back, Eza Boom Boom!

11 comments

  1. Saya dulu bertahun² tak update blog. Baru sekarang nak mulakan kembali.

    ReplyDelete
  2. saya pun lama juga menyepi hilang rentak nk update. ni slowly jenguk kawan2 blogwalking semula amek mood..

    jemput join GA di blog
    https://www.sitiyangmenaip.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html

    ReplyDelete
  3. Welcome back! Kita pun kelaut sejak akhir-akhir ni :)

    ReplyDelete
  4. Welcome back Eza..samalah, saya pun lama sangat bercuti blogging ni..hehe

    ReplyDelete
  5. Welcome back Eza.
    Btw Selamat Hari Raya.. :)

    ReplyDelete
  6. Selamat kembali Eza. Banyak cerita nak diceritakan tu :)

    ReplyDelete
  7. shida pun baru kembali ni selepas sebulan puasa aduhai ^_^
    welcome back eza! jmpt singgah belog :)

    ReplyDelete

Jemput komen. Jangan malu-malu.