Giveaway Raya 2021 - Duit Raya by Bola Katok

Saturday, May 22, 2021

Assalamualaikum dan hai korang. Ini giveaway kedua Eza join hari ni. InsyaAllah. Selalu support aktiviti blogger lain, walaupun blog Eza ni suam-suam kuku je. Tabik spring la kat korang yang selalu update blog. Mana nak fikir idea, gambar, penulisan dan sebagainya. Syabas! Korang semua terbaik 😍😍😍. 

Blog Bola Katok ni Eza dah follow lama dah. So memang nak beri sokongan padu. Khabarnya giveaway pertama dia ni cari tujuh pemenang. Hadiah duit raya. Siapa nak bagi duit raya pada usiaku begini? Haha. No hal. Kita usaha dengan hantar penyertaan 😂. 

Eza tag rakan blogger yang terbaca/membaca entry Eza yang ini. Aci tak penganjur? Hihi. Korang jemputlah join sekali. Syarat simple sangat ni. Mana lah tau sama-sama menang duit raya. Eh? Haha. Oklah, korang boleh je click banner bawah ni tau jika nak join sekali. 

Tarikh tutup adalah 2 Jun 2021. Kat Sarawak pada masa itu cuti umum sebab ada perayaan Hari Gawai. Itu je bebel. Korang kena join sekali tau. Sekian dahulu, bye!

Read More

Happy Birthday Giveaway by Abam Kie

 Assalamualaikum dan salam sabtu guys. 😍

Hari ni memang hari yang Eza patut update belog. Weekend saja mampu. Di kesempatan ini, Eza nak support giveaway rakan blogger. Melalui pembacaan tadi, penganjur birthday 19 Mei ya. Happy birthday Abam Kie! Didoakan agar dimurahkan rezeki melimpah ruah dan umur yang penuh keberkatan. Happy-happy selalu dengan keluarga tersayang ya!

If korang nak join jugak, just click banner kat bawah ni. Eza dah siap-siap backlink ke entry penganjur. 

Syarat semua Eza dah buat. So korang cepat-cepat lah join ya. Tarikh tutup pada 31 Mei nanti. Jom lah support sama-sama. Sekian, terima kasih!😄

Read More