SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

Wednesday, September 22, 2021

Assalamualaikum semua. Hai. Hari ni subuh-subuh ya update blog. Baru teringat nak join satu lagi GA. Risau balik kerja petang nanti, mula la tak larat nak buat apa-apa. Drama betul kau Eza. Ye la, otak penat kot. Hihi. 

Click banner atas ni kalau korang nak join sekali. Less than 24 hours left. Cepat korang😉

So dikesempatan ini, Eza join GA daripada rakan blogger, Aienienka. Harap masih sempat ya, last day is today 22 September 2021. So, nak cerita the best suprise yang pernah terjadi dalam hidup ini.. Gitewww. Paling ingat masa birthday tahun 2021, dapat banyak suprise daripada ahli keluarga, kawan-kawan dan staff di pejabat. Ada yang salah tarikh. Tapi tak mengapa, awal sehari je. Dalam empat biji kek yang diterima dengan berserta bouquet buah-buah, bunga dan coklat. Beberapa minggu tu makan kek sahaja, tambah husband tak gemar sangat makan manis agak sukar nak habiskan semua kek. Boleh tinggi sugar, jadi hyper! Hihik. 

Balik rumah dengan balloon semua semasa hari ulang tahun tu, paling suprise jiran baik sebelah rumah bagi sebiji buah mangga dinasour. Plus size. Aku idam-idamkan sangat setiap kali bukak gate. Pokok mangga dia depan rumah, memang seeable. Before tu berminggu-minggu sebut dan doa, semoga jiran terbuka hati nak sedekah buah tu. Husband sampai cakap, jom la kita bagitahu jiran kita nak beli. Eza kata tak apa lah, ada rezeki ada. Takda rezeki tak apa. Finally dapat pula masa birthday! MasyaAllah, suprise dari Allah. Jiran memang tak tahu menahu pasal hal birthday kejadah ni. Eza dengan tulus ikhlas cakap dengan dia, "Happy sangat kamek hari tok koh, cun birthday kamek kitak berik buah mangga tok. Makseh gilak-gilak!"😍😍😍😍😍

Alhamdulillah atas segala rezeki dan rahmat Allah. Masih diberi kesempatan untuk merasai kasih sayang makhluk dan Allah. Mahal atau murah harga sesuatu suprise itu, paling penting adalah keikhlasan. Betul dak? 

Done follow social media Aien kecuali Tik Tok ❌. 

  • Blog Instagram ✅
  • Personal Instagram ✅
  • Twitter ✅
  • Page Facebook Aienienka ✅
Ok sekian dulu entry penyertaan kali ini. Till then 😘

Read More

BIRTHDAY GIVEAWAY SHEILA INSPIRE

Saturday, September 18, 2021

Hi semua. Hari ini Eza nak luangkan masa untuk join Giveaway. Syarat simple sangat. Tarikh tutup pada 21 September ni, Isnin depan lah tu ya. Jom la join sekali jika berminat. 

Tekan je banner atas ni untuk join sama 😉. Di kesempatan ini, Eza ingin mengucapkan selamat menyambut ulang tahun kelahiran kepada penganjur, semoga murah rezeki dan dikurniakan kesihatan yang berpanjangan.

Syarat yang telah dilaksanakan adalah

Follow blog ✅

Follow IG ✅

Like page FB ✅

Akaun Tik Tok ❎


Itu je untuk entry kali ini. Bye!😄

Read More